سه شنبه، 30 آبان 96 ساعت 08:52 ب.ظ / Tue, 2017 November 21
به افق ساری
اذان صبح: 05:13
طلوع خورشید: 06:41
اذان ظهر: 11:44
غروب خورشید: 16:45
اذان مغرب: 17:05

- شرکت‌ها - تنها 42 درصد صنایع غذایی استان سوددهی دارند

تبلیغات
رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران:

تنها 42 درصد صنایع غذایی استان سوددهی دارند

تاریخ 11 اردیبهشت 1396 ساعت 12:47:42
کد خبر: 029513
نشست هم اندیشی واحدهای تولیدی صنایع غذایی آمل با حضور محمد محمدپورعمران رئیس و بای لاشکی معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صمت استان و رئیس اداره صمت شهرستان آمل به مناسبت رونمایی از بانک اطلاعات صنایع غذایی استان در شرکت آپکو برگزار شد.
تنها 42 درصد صنایع غذایی استان سوددهی دارند

رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران:

تنها 42 درصد صنایع غذایی استان سوددهی دارند

نشست هم اندیشی واحدهای تولیدی صنایع غذایی آمل با حضور محمد محمدپورعمران رئیس و بای لاشکی معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان صمت استان و رئیس اداره صمت شهرستان آمل به مناسبت رونمایی از بانک اطلاعات صنایع غذایی استان در شرکت آپکو برگزار شد. دکتر اسماعیل خاتمی مقدم رئیس انجمن صنایع غذایی خانه صنعت، معدن وتجارت استان در ابتدای نشست اظهار کرد؛ دوسالی است که رکود عمیق شده و واحدهای صنایع غذایی را بشدت تحت تاثیر قرار داده است که مهمترین اقدام برای خروج از این رکود در حوزه صنایع تبدیلی تحریک تقاضا و افزایش مصرف داخلی می باشد.وی اولویت را تحریک تقاضا از طریق صادرات نسبت به مصرف داخلی دانست و سپس به واقعیت تلخی اشاره کرد و گفت: سبد غذایی بویژه لبنی خانوارهای ما هرروز کوچکتر می شود که هشداری جدی برای سلامتی آحاد جامعه تلقی می شود. دکتر خاتمی مقدم با بیان اینکه حاشیه سود زنجیره تولید واحدهای غذایی کمتر از 4 درصد می باشد در صورتیکه حداقل 15 درصد در نظر گرفته شده است و حاشیه سود نظام توزیع بیش از 50 درصد می باشد از سازمان های مسئول  و عوامل تولید و فروش درخواست کرد؛ حاشیه سودها، بنحوی مدیریت شود که منافع هر سه عوامل تولید، توزیع و مصرف تامین گردد. وی اعلام کرد؛ از 508 واحد تولیدی دارای پروانه بهره برداری از سازمان صمت و جهاد کشاورزی 183 کارخانه با ظرفیت تولید حدود 3 میلیون تن با حدود50 درصد در حال فعالیت هستند که 20 هزار شغل مستقیم و 100 هزار شغل غیرمستقیم را پوشش می دهند وی در ادامه ارائه آمار از بانک اطلاعات صنایع غذایی استان تعداد شاغلین مرد در این بخش را 80 درصد و زنان را 20 درصد ذکر کرد که 30 درصد کارکنان و 80 درصد مدیران کارخانجات غذایی استان دارای تحصیلات دانشگاهی می باشند. وی در ادامه گفت: تنها 42 درصد صنایع غذایی استان سود دهی دارند و 17 درصد دارای معوقات بانکی می باشند. وی ارزش سالانه تولیدات کارخانجات غذایی این استان را حدود 12 هزار میلیارد تومان اعلام کرد.دکتر خاتمی مقدم عنوان کرد؛ با توجه به ظرفیت فعلی، 35-30 درصد مواد اولیه شرکتهای تولیدی صنعت غذای مازندران از استان تامین می شود و 70 درصد تولیدات استان نیز به خارج استان ارسال می شود. رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران میزان صادرات محصولات غذایی را بالغ بر 270 میلیون دلار و تعداد گواهی سیستم مدیریت کیفیت سلامت پیاده سازی شده در صنایع غذایی استان را 242 مورد برشمرد.وی از استقرار 40 درصد صنایع تبدیلی و غذایی در شهرکهای صنعتی استان خبر داد و تعداد پروانه های بهره برداری صادر شده توسط سازمان صنعت، معدن وتجارت را 80 درصد و جهاد کشاورزی را 20 درصد اعلام کرد.

 

علیرضا شعبان پور

  مسوول روابط عمومی خانه صنعت، معدن وتجارت مازندران

Bookmark and Share
نظر شما
پاسخ به:

Your Name Description

Your Email Description

Your Website Description

Your Comment Description

 

Parent Comment Description

وارد نمودن نام و نام خانوادگی، ایمیل و وب‌سایت اختیاری می‌باشد.